NaslovnicaVijestiNogometaš Evertona doživio strašan lom noge

Nogometaš Evertona doživio strašan lom noge

Nogometaši Chelseaja su novu sezonu Premiershipa započeli pobjedom na Goodison Parku protiv Evertona, no ovaj susret obilježila je teška ozljeda Bena Godfreya.

Naime, engleski stoper ostao je ležati na travnjaku nakon duela s Kaijem Havertzom. Tada je došla hitna pomoć koja mu je dala kisik i prevezla ga u bolnicu, a Everton je danas otkrio da mu je pukla fibula.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ova vrsta ozljede potencijalno bi mogla značiti da je Godfreyjeva sezona gotova u prvom kolu.

Zbog ovog događaja koji je obilježio utakmicu uslijedio je produžetak prvog poluvremena. A tek u devetoj minuti sudačke nadoknade Chelsea je postigao pobjednički pogodak.

Talijan Jorginho bio je siguran s bijele točke za prvu ovosezonsku pobjedu momčadi Thomasa Tuchela.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!