NaslovnicaVijestiNogometaš Intera postao "beskućnik", završio sa klupskim kuharom!

Nogometaš Intera postao “beskućnik”, završio sa klupskim kuharom!

Nogometaš Intera Christian Eriksen našao se u pomalo bizarnoj situaciji, pošto je u vrijeme pandemije virusa privremeno ostao “bez krova nad glavom”.

S obzirom na to da je hotel u kojem je boravio danski nogometaš prinudno zatvoren zbog mjera prevencije širenja zaraze koronavirusa, on je “završio na ulici”, naravno tek privremeno, ali s obzirom da su zatvoreni svi slični oblici smještaja, Eriksen je bio primoran na improvizaciju.

“Razmišljao sam o tome da pitam Romelua Lukakua ili Ashleya Younga za privremeni smještaj, ali oni imaju obitelji, a 14 dana bi bilo previše za spavati na nečijem kauču”, otkrio je Eriksen za The Sun.

“Umjesto toga, završio sam u klupskom trening centru sa kuharom i još pet članova stručnog stožera koji su se samoizolirali kako bi zaštitili svoje obitelji”.

Priznao je i da je dobio upozorenja od milanske policije, pošto je prekršio ograničenje kretanja kada je krenuo do supermarketa u nabavku namirnica.

“Policija me zaustavila pa sam morao na svom jako lošem talijanskom jeziku objašnjavati što radim tu, gdje idem i zašto sam bio izvan doma”, rekao je reprezentativac Danske, koji je istakao kako prati uputstva kluba, iako nije dodirnuo loptu gotovo dva mjeseca.

“Pratimo planove treninga kako nam je klub naredio, kao i režim prehrane. Trčim oko parkirališta gdje sam izračunao da mogu istrčati 35 metara u jednom smjeru. Nisam dodirnuo loptu već sedam tjedana. To je najduži period u mom životu bez nogometa i sadami doista nedostaje”.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!