NaslovnicaVijestiNogometaš koji briljira u MLS-u ponovo na radaru Barcelone: Na zalasku karijere...

Nogometaš koji briljira u MLS-u ponovo na radaru Barcelone: Na zalasku karijere pravi najveći transfer

Bivši član Barcelone Jonathan dos Santos otkrio je da je katalonski klub obnovio interes za igrača koji je u prošlosti bio vrlo blizu prelaska na Nou Camp.

Meksička zvijezda Carlos Vela bio je u prošlosti na radaru Barcelone, jer se puno govorilo o njegovom mogućem dolasku u posljednjem zimskom prijestupniku kada je Barcelona tražila hitno rješenje kako osvježiti vrh napada. Na kraju, Vela nije želio nakratko napustiti američki Los Angeles, a Barcelona je kasnije pronašla alternativu u Kevin-Princeu Boatengu, koji je kasnije napustio Barcelonu manje ili više be uspjeha.

OBJAVLJENA LISTA: Ovo je 25 trenutno najvrijednijih igrača na svijetu!

Prošlo je gotovo godinu dana od kako je Vela postao apsolutni gospodar MLS lige, jer je sezonu zaključio trofejem najboljeg strijelca i igrača, a pojavile su se glasine da se bivši sjajni napadač Real Sociedada ponovno povezuje s Barcelonom.

Bivši član Barcelone Jonathan dos Santos otkrio je u intervjuu kolumbijskoj radio stanici Radio de Colombia da Vela ima još jednu ponudu za povratak u La Ligu na stolu.

“Trenutno sam na odmoru i još nisam uspio razgovarati s Carlosom, ali znam da on ima takvu ponudu na stolu. Ne znam što će uraditi, a znam i da je vrlo zadovoljan u Los Angelesu. Iza njega je spektakularna sezona, ali činjenica je da je ponuda Barcelone nešto jedinstveno”, rekao je dos Santos.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!