NaslovnicaVijestiNogometaš koji je prvi otvoreno priznao da je gej kritizirao Hendersona zbog...

Nogometaš koji je prvi otvoreno priznao da je gej kritizirao Hendersona zbog transfera u Saudijsku Arabiju

Jordan Henderson potpisao je za saudijski Al Ettifaq. Taj je klub za trenera doveo Stevena Gerrarda koji je inzistirao na Hendersonu, a engleski veznjak prvo je veliko ime koje je došlo u taj klub nakon što su Al Nassr i Al Hilal krcati zvijezdama.

Nakon objave u Daily Mailu, koju su brzo prenijeli i ostali otočki mediji, postalo je poznato da je Al Ettifaq ponudio Hendersonu nevjerojatnih 40 milijuna eura po sezoni, što je četiri puta više nego što zarađuje u Liverpoolu. Međutim, ovaj korak nije bio dobro prihvaćen od strane LGBT populacije u Britaniji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Uz to, Thomas Hitzlsperger, bivši njemački nogometaš koji je postao poznat po tome što je prvi javno priznao svoju homoseksualnost, otvoreno je kritizirao Hendersonovu odluku. Razočaran je njegovim potezom.

“Jordan Henderson je konačno završio svoj transfer u Saudijsku Arabiju. To je jedino pošteno jer može igrati gdje god želi. Stvarno sam znatiželjan vidjeti kako će izgledati njegov novi brend JH. Stari je mrtav. Vjerovao sam dugo vrijeme da je njegova podrška LGBT zajednici iskrena. Baš sam lud”, napisao je Hitzlsperger na Twitteru.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!