NaslovnicaVijestiNogometaš Liverpoola zabilježen u trenutku spašavanja tužnog djeteta s tribine tijekom kaosa...

Nogometaš Liverpoola zabilježen u trenutku spašavanja tužnog djeteta s tribine tijekom kaosa u Premiershipu

Nogometaš Liverpoola Andy Robertson uhvaćen je kako pomaže uplakanom dječaku s tribine, dok su navijači Nottingham Foresta bili bijesni tijekom subotnjeg susreta. Liverpool je pobijedio rezultatom 1:0 na City Groundu, a gol za pobjedu postigao je Darwin Nunez u 99. minuti. Domaći navijači su bijesno reagirali na gol koji je postignut nakon isteka sudačke nadoknade, što je sudac dopustio.

Navijači Nottinghama su se razbjesnili na tribini i počeli sukobljavati s klupom Liverpoola, dok je lijevi bek gostujuće momčadi, Andy Robertson, primijetio uplakanog dječaka među ostalim domaćim navijačima. Tada je Škot pristupio dječaku i odveo ga s tribine, otkrivši da se radi o šestogodišnjaku koji je brzo postao junak u britanskom nogometnom svijetu. Robertson ga je proveo po terenu, dok ga je i Jurgen Klopp držao za ruku.

Šestogodišnji dječak završio je sa uspomenama za cijeli život, dresom Harveya Elliotta koji je nosio tijekom utakmice i fotografijama s Jurgenom Kloppom i Luisom Diazom.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!