NaslovnicaVijestiNogometaši Barcelone i Reala razdvojeni na treningu španjolske reprezentacije po naređenju izbornika...

Nogometaši Barcelone i Reala razdvojeni na treningu španjolske reprezentacije po naređenju izbornika Luisa de la Fuentea

Barcelona je u nedjelju svladala Real Madrid u napetoj atmosferi i utakmici punoj grubih prekršaja i provokacija, a strasti se nisu smirile ni dan nakon utakmice i neće još duže vrijeme.

Photo: GettyImages

Naime, španjolski reprezentativci okupili su se u ponedjeljak radi kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a prema naredbi izbornika Luisa de la Fuentea, nogometaši Barcelone i Reala su trenirali odvojeno kako bi se izbjegle tenzije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Odnosi su katastrofalani pa su s jedne strane bili Alejandro Balde i Gavi, a s druge Nacho, Carvajal i Ceballos. Igrači Reala posebno su se požalili na ponašanje mladog Gavija, opisujući ga kao prgavog i arogantnog. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se slagati na terenu, posebno Gavi i Ceballos, s obzirom da bi trebali igrati zajedno u veznom redu.

U subotu će novi selektor De la Fuente debitirati na klupi Španjolske protiv Norveške, a tri dana kasnije ekipa gostuje kod Škotske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!