NaslovnicaVijestiNogometaši Liverpoola doživjeli najšokantniji poraz sezone na gostovanju kod najslabije momčadi lige

Nogometaši Liverpoola doživjeli najšokantniji poraz sezone na gostovanju kod najslabije momčadi lige

Nogometaši Liverpoola doživjeli su najbolniji poraz ove sezone jer su poraženi od posljednje momčadi na tabeli, Nottingham Foresta. Završilo je rezultatom 1:0 na kultnom City Groundu. Činilo se da Liverpool ulazi u dobru formu. Vezanim pobjedama protiv Manchester Cityja i West Hama popravili su poziciju na tabeli i krenuli u napredak, no sve je palo u vodu nakon današnje utakmice.

Od početka utakmice u Nottinghamu Liverpool je imao inicijativu, no vidjelo se da Nottingham ima dosta prostora za kontre. Tako su u dva navrata opasno zaprijetili preko Jesseja Lingarda, ali je oba puta Alisson bio na nivou.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Poluvrijeme se završilo bez golova, no nastavak je donio šok za goste. U 55. minuti izveden je slobodan udarac daleko od gola, a nakon kombinacije, Taiwo Awoniyi pogađa mrežu iza nemoćnog Alissona. Liverpool je svim silama krenuo naprijed. Mogao je Harvey Elliott odmah izjednačiti, ali Dean Henderson je spasio gol.

S druge strane, James Milner je nevjerojatnom intervencijom i uklizavanjem spasio drugi pogodak domaćih. Blokirao je udarac Morgana Gibbs-Whitea kada se činilo da će Alisson opet biti matiran.

Nottingham je ovom pobjedom pobjegao sa posljednjeg mjesta na tabeli i ima bod više od Leicestera, ali Lisice još nisu odigrale svoj meč ovog kola. Liverpool je na sedmom mjestu, sve dalje od vrha tabele.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!