NaslovnicaVijestiNovi obrt u 'slučaju Mandžukić', sada je u priči klub iz Serie...

Novi obrt u ‘slučaju Mandžukić’, sada je u priči klub iz Serie A

Italijanski mediji izvještavaju o novom obrtu u ‘slučaju Mandžukić’, pošto se u priču umiješao i klub iz Serie A, nakon interesovanja Manchester Uniteda i nekih klubova iz Katara.

Atalanta želi dovesti Marija Mandžukića, pišu talijanski mediji, jer smatraju da bi im značajno pomogao u Ligi prvaka gdje igraju protiv Valencije u osmini finala. Tim uspjehom Atalanta je premašila sva očekivanja i postala hit natjecanja jer je nakon prva tri kola imala nula bodova.

Apetiti su porasli – budući da im Španjolci djeluju prolazno (predsjednik Antonio Percassi ocijenio ih je kao božićni poklon u ždrijebu), trener Gian Piero Gasperini želi neiskusnom sastavu dodati nekoliko renomiranih figura što, dakako, vide u bivšem hrvatskom reprezentativcu.

Nije tajna, piše Calcioatalanta pozivajući se na Il Giorno, da klub žurno traži napadača zbog čestih ozljeda Duvána Zapate i Luisa Muriela. Idealno pojačanje vide u Mandžukiću kojeg Juventus želi unovčiti, bilo to u siječnju ili lipnju sljedeće godine.

Tu, navodno, klubovi traže model transfera koji bi zadovoljio sve strane pa bi Stara dama pristala i na šestomjesečnu posudbu, nakon čega bi u ljeto razgovarali o kompletnom transferu.

Talijani pišu da već neko vrijeme ne živi u Torinu i niko ne zna gdje je, a u međuvremenu ga europski mediji povezuju s brojnim klubovima među kojima se nekako najviše ističe Manchester United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!