NaslovnicaVijestiNOVI REKORD: Paris Saint-Germain poslao ponudu od 270 miliona eura za zvijezdu...

NOVI REKORD: Paris Saint-Germain poslao ponudu od 270 miliona eura za zvijezdu Barcelone!

Prema pisanju medija Paris Saint-Germain je navodno poslao ponudu od čak 270 miliona eura za zvijezdu Barcelone Philippea Coutinha, koji bi tako mogao napustiti Camp Nou samo šest mjeseci nakon dolaska.

PSG poslao ponudu za Coutinha

Novine Mundo Deportivo navode kako predstavnici francuskog prvaka još uvijek nisu direktno započeli pregovore sa čelnicima Barcelone, već su razgovarali sa Coutinhovim agentom kojem su predložili ovu mogućnost.

[su_bet365_100bonus]

Glavni razlog zbog kojeg žele dovesti Brazilca je kako bi zadržali njegovog sunarodnjaka Neymara, koji razmišlja o odlasku ovog ljeta. Parižani su se i ranije povezivali sa dovođenjem Coutinha, ali on je u zimskom prelaznom roku odlučio doći u Barcelonu iz Liverpoola za 120 miliona eura. Navodno, sve špekulacije u posljednje vrijeme o odlasku Neymara sa Parka prinčeva su uznemirile čelnike kluba, koji smatraju kako bi dolazak njegovog velikog prijatelja Coutinha jedina opcija za njegov ostanak u klubu. Ipak, navodi se još kako 26-godišnjak nema namjeru napuštati Barcu, sa kojom ima još pet godina ugovora.

[su_games]

On se sjajno prilagodio na stil igre katalonskog kluba, a u ukupno 18 nastupa u La Ligi u drugom dijelu sezone postigao je osam golova i podijelio pet asistencija. U istoj formi je nastavio igrati i na Svjetskom prvenstvu, gdje je bio ubjedljivo najbolji igrač Brazila, koji je doživio poraz u četvrtfinalu protiv Belgije (1-2).

Engleske novine Daily Mirror pišu kako PSG pokazuje interes za njega unatoč tome što su i dalje pod istragom UEFA-e zbog mogućeg kršenja financijskog fair playa prošlog ljeta, kada su u klub stigli upravo Neymar za 222 miliona eura, te Mbappe koji je plaćen 180 miliona eura. Teško je vjerovati da će do transfera zaista doći, s obzirom da je Barcelonu ranije ovog ljeta napustio legendarni Andres Iniesta, a u klubu idealnu zamjenu za njega vide upravo u Philippeu Coutinhu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!