NaslovnicaVijestiNOVI UGOVOR: Evo koliku platu je Chelsea ponudio Hudson-Odoiju!

NOVI UGOVOR: Evo koliku platu je Chelsea ponudio Hudson-Odoiju!

Iako još uvijek nije započeo niti jedan susret od prve minute u Premier ligi, krilni igrač Chelseaja Callum Hudson-Odoi već je debitovao u dresu reprezentacije Engleske.

Novi ugovor za Hudson-Odoija

Naime, on je dobio priliku i iskoristio ju je u pobjedi protiv Crne Gore (5-1) u ponedjeljak. On se već neko vrijeme povezuje sa mogućim odlaskom u Bayern Munchen, koji je slao ponude za njega u zimskom prelaznom roku, ali ‘Plavci’ su odbili prodati 18-godišnjaka.

Međutim, što će se dogoditi u ljetnom prelaznom roku? Kako navode novine Evening Standard, čelnici kluba će mu ponuditi novi ugovor i platu od čak 100,000 funti tjedno kako bi ga nagovorili na ostanak na Stamford Bridgeu. U izvješću također piše kako ga žele zadržati pod svaku cijenu, nakon što su dobili suspenziju od strane FIFA-e, te ne mogu dovoditi nova pojačanja u naredna dva prelazna roka.

Hudson-Odoiju je u januaru ponuđen novi ugovor uz platu od 80,000 funti tjedno, ali je on to odboio. I dok bi 100,000 funti tjedno moglo zadovoljiti njegove financijske zahtjeve, nema sumnje kako će njegov ostanak zavisiti od minutaže koju će dobiti sljedeće sezone.

Ove sezone je nastupio 19 puta, ali samo šest puta u Premier ligi, i svaki put je bio rezerva. Naravno, njegova minutaža će se zasigurno povećati sljedeće sezone ukoliko Eden Hazard ode u Real Madrid na ljeto. Belgijancu ugovor sa londonskim klubom također ističe u ljeto 2020. godine, te su velike šanse kako će ga klub prodati na kraju ove sezone.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!