NaslovnicaVijestiNovi vlasnici Newcastle Uniteda kupuju još jedan klub u Seriji A!

Novi vlasnici Newcastle Uniteda kupuju još jedan klub u Seriji A!

Novi saudijski vlasnici Newcastle Uniteda navodno su zainteresirani za kupnju talijanskog diva Intera. Tako tvrdi Calciomercato.com, koji tvrdi da Fond za javna ulaganja želi preuzeti prvake Serije A i vratiti im bivšu slavu nakon ljeta u kojem su otišli neki njihovi najbolji igrači.

Novi vlasnici Newcastlea

Međutim, PIF će se obavezati na preuzimanje samo ako se ostvare planovi za novi stadion, izgrađen uz sadašnji San Siro.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Calciomercato.com razumije da Inter pokušava prebrzo postići dogovor nakon ponovnog izbora gradonačelnika Milana Giuseppea Sale. Iako financijske poteškoće ostaju prepreka, njihovo izvješće sugerira da će Inter učiniti sve što je u njihovoj moći da Saudijce uključe u Seriju A.

Njihovo preuzimanje Newcastle Uniteda sinoć je šokiralo cijelu zemlju. Najavljeno nešto iza 17 sati, preuzimanje okončava sumornu vladavinu Mikea Ashleyja, koji je bio vlasnik kluba 14 godina.

“Ovo je dugoročna investicija”, kaže Amanda Staveley, izvršna direktorica PCP Capital Partners, koja se zalagala za dovršetak preuzimanja budući da ga je Premijer liga prvotno odbila prije dvije godine. “Uzbuđeni smo zbog budućih izgleda Newcastle Uniteda.

“Namjeravamo usaditi jedinstvenu filozofiju u cijeli klub, uspostaviti jasnu svrhu i pomoći u pružanju vodstva koje će omogućiti Newcastle Unitedu da dugoročno dostigne velika postignuća.

“Naša je ambicija usklađena s navijačima – stvoriti dosljedno uspješan tim koji se redovito natječe za velike trofeje i stvara ponos širom svijeta.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!