NaslovnicaVijestiNOVINAR MANCHESTER UNITEDA OTKRIVA: Zvijezda iz Serije A stiže na Old Trafford...

NOVINAR MANCHESTER UNITEDA OTKRIVA: Zvijezda iz Serije A stiže na Old Trafford u siječnju!

Dopisnik Manchester Uniteda Laurie Whitwell smatra da bi napadač Juventusa Mario Mandžukić mogao doći na Teatar Snova sljedeće godine, to jest u siječnju.

NOVINAR MANCHESTER UNITEDA

Prema pisanju Sky Sportsa, Mandžukić je posljednjih mjeseci povezan sa prelaskom na Old Trafford, a Juventus je otvoren za njegovu prodaju.

33-godišnjak seove sezone još nije pojavio u prvoj postavi Bianconerija, nakon što su Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain i Paulo Dybala bili trojac koji je igrao u napadu.

Hrvat bi imao šanse za redovnu minutažu ako ode u United, kojem trenutno nedostaju opcije u napadu nakon ljetnih odlazaka Romelu Lukakua i Alexis Sancheza.

Novinar Uniteda Whitwell, koji pokriva sva događanja na Old Traffordu, optimističan je glede transfera Mandžukića na Old Trafford u siječnju.

Govoreći ekskluzivno izjavio je: “Sve usmjeruje ka tome da će United napraviti to pojačanje ovog siječnja, ali oni stvarno moraju potpisati barem jedno novo pojačanje, u idealnom slučaju dva.”

“Kao što sam napisao, vjerujem da će se Mario Mandžukić preseliti na Old Trafford”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!