NaslovnicaVijestiNUDE MU POLA MILIONA FUNTI TJEDNO: Manchester United sprema ponudu za zvijezdu...

NUDE MU POLA MILIONA FUNTI TJEDNO: Manchester United sprema ponudu za zvijezdu Bayern Munchena!

Ovaj ljetni prelazni rok ne ide baš po planu za upravu Manchester Uniteda. Na Old Trafford su za sada stigla samo tri pojačanja za ukupnu cifru od 82 miliona eura, a riječ je o veznjaku Fredu, defanzivcu Diogu Dalotu, te novom rezervnom golmanu Lee Grantu.

Manchester United dovodi Lewandowskog

Ipak, u posljednjih nekoliko dana engleski mediji pišu kako ‘Crveni vragovi’ još uvijek pregovaraju sa Leicester Cityjem i Tottenham Hotspurom oko transfera Harryja Maguirea i Tobyja Alderweirelda, dok navodno još uvijek nisu odustali ni od zvijezde Chelseaja Williana.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, danas je Daily Star objavio informaciju kako je engleski velikan ponovo započeo pregovore i sa Bayern Munchenom oko mogućeg transfera Roberta Lewandowskog. Navodno, Manchester United mu je spreman ponuditi platu od čak pola miliona funti tjedno, po čemu bi poljski reprezentativac postao najplaćeniji igrač kluba, uz Alexisa Sancheza. Lewandowski je u nekoliko navrata od završetka prošle sezone priznao kako bi mogao napustiti bavarski klub, te pronaći novi izazov u svojoj karijeri, a čelnici Uniteda će za njega navodno ponuditi oko 80 miliona eura.

‘Crveni vragovi’ su bili pod stalnim kritikama engleskih medija i navijača zbog neatraktivnog i ponekad vrlo defanzivnog načina igre koji preferira Jose Mourinho, što je bila velika suprotnost načinu igre koji je igrao najveći rival Manchester City. Ipak, dolaskom Lewandowskog, te Alderweirelda ili Maguiera, to bi se moglo promijeniti sljedeće sezone.

[su_watch_live_football]

Lewandowski je na Allianz Arenu stigao besplatno prije četiri godine iz Borussije Dortmund, a trenutno u bavarskom klubu zarađuje oko 300000 funti tjedno, te je u ukupno 195 utakmica u svim takmičenjima postigao 151 gol. Iako će uskoro napuniti 30 godina, on igra u vrhunskoj formi, te je prošle sezone pomogao Bayernu da stigne do šeste uzastopne titule prvaka Bundeslige postigavši 29 golova u 30 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!