NaslovnicaVijestiObjavljeno je tko će suditi prvu utakmicu finala Kupa između Dinama i...

Objavljeno je tko će suditi prvu utakmicu finala Kupa između Dinama i Rijeke

Dinamo i Rijeka u srijedu od 19 sati na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala SuperSport Kupa. Uzvrat se igra sedam dana kasnije na Rujevici.

Hrvatski nogometni savez odabrao je osječkog suca Darija Bela da sudi ovu utakmicu. Pomoći će mu Kristijan Novosel iz Valpova i Kruno Šarić iz Županje.

Četvrti sudac bit će Jakov Titlić iz Potravlja, VAR sudac Duje Strukan iz Splita, dok će AVAR sudac biti Bojan Zobenica iz Velike Gorice.

U posljednjih mjesec i pol najvažnije utakmice SuperSport HNL-a suđene su od stranih sudaca, no HNS je za finale odlučio koristiti domaće snage.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!