NaslovnicaVijestiODBIO MANCHESTER UNITED ZBOG WEST HAMA: Zvijezda iz Bundeslige u pregovorima sa...

ODBIO MANCHESTER UNITED ZBOG WEST HAMA: Zvijezda iz Bundeslige u pregovorima sa klubom iz Londona!

West Ham je otvorio pregovore sa Eintrachtom iz Frankfurta zbog mogućeg transfera za Sebastiena Hellera, koji je također transfer meta Manchester Uniteda.

ODBIO MANCHESTER UNITED

25-godišnjak je postigao 20 golova u 40 nastupa za njemačku momčad prošle sezone, ostvarivši strašno partnerstvo sa Lukom Jovićem, koj se ovog ljeta pridružio Real Madridu.

Prema Metro Sportu, Francuzu je predviđen veliki transfer, sa tim da je Manchester United mislio da će ga dovesti kao moguću zamjenu za Romelu Lukakua.

Dinamo Zagreb – Rijeka: Najava finala hrvatskog Super kupa!

Međutim, Sky Sports sada izvješćuje da je zvijezda koja je ocijenjena na 40 milijuna funti odbila prelazak na Old Trafford, nakon što je otvorio pregovore sa West Hamom.

Očekuje se da će Hellerovi predstavnici stići u London kako bi se dogovorili narednih dana, a obje ekipe su uvjerene kako se dogovor može postići.

Ako Manchester United doista propusti ovaj transfer, to će naglasiti činjenicu da klub više nije glavna saga na transfer tržištu, nakon što posljednjih godina nisu postigli svoje uobičajene standarde na terenu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!