NaslovnicaVijestiOdigrali kladioničari širom svijeta: Zategnuti odnosi između SAD-a i Meksika omogućili sigurnu...

Odigrali kladioničari širom svijeta: Zategnuti odnosi između SAD-a i Meksika omogućili sigurnu okladu

Odigrali kladioničari širom svijeta. Zategnuti odnosi između SAD-a i Meksika omogućili sigurnu okladu. Dva stara rivala se sastaju sa petka na subotu po našem vremenu u 01:00h u Columbusu, ali tenzije su se znatno podigle nakon izbora koji su bili vrlo napeti.

Odigrali kladioničari

Tenziju uoči uvijek nabijene atmosfere između SAD-a i Meksika su naglo poralse nakon izbora u Americi i nakon što je Donald Trump postao 45. predsjednik SAD-a.

Trump je vodio vrlo vatrenu kampanju koja je otvoreno govorila da će sve imigrante vratiti u svoje zemlje, a posebno meksikance, koji će masovno biti deportovani iz SAD-a. Trump je meksičke imigrante, između ostalog nazvao, silovateljima i još samo dodao ulje na vatru, jer odnosi ove dvije države i nisu bili baš sjajni, a utakmice su uvijek praćene neugodnim incidentima. Postoji sumnja da bi se ova retorika Trupma mogla koristiti na ulicama oko stadiona, ciljanje nedužnih meksičkih navijača i velikih incidenata između ove dvije skupine.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Američki vratar Tim Howard je odbio odgvarati na pitanja u srijedu prije treninga, rekavši da on nije bio u politici i nije glasovao – ali je dodao: “Da sam glasovao, to ne bilo za Trumpa.”

Michael Bradley je više otvoren o toj temi, iako je pazio sa svojim izjavama. Bradley nije htio krizirati novog predsjednika, umjesto toga on je pozvao američki narod na prihvaćanje trenutnog stanja i udruživanje stanovnika ove države.

Da li će navijači SAD-a ovo zaista poslušati i prihvatiti, s obzirom na burnu povijest suparništva ove dvije zemlje. U posljednjoj utakmici u finalu CONCAF kupa Mexico je pobijedio sa 3-2, a bilo je čak šest žutih kartona, od kojih su četiri bila za Meksiko, a dva za SAD.

screenshot_50

SAD – Meksiko je suparništvo koje se proteže natrag do 1934. godine, ali zapravo nije pala u američku savjesnost sve do 1990. godine. Nogomet je uvijek bio neusporedivo važan u Meksiku, više nego u SAD-u, kada je američki tim počeo uživati u skromnom uspjehu. Orijentir je utakmica iz 1991. godine u Los Angeles Coliseumu gdje je SAD ostvarila pobjedu u regionalnom turniru – koja je postavila presedan koji je do sada trajao gotovo 25. godina: SAD je dominantan kod kuće, dok je Meksiko vladao u utakmicama koje su odigrane na Azteci.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, tenzije između ova dva kluba su stalno rasle tijekom godina, jer su se obje strane grebale za prevlas u Sjevernoj Americi. Dio toga je normalna sportska napetost koja je vidljiva širom svijeta. No, dio je odraz činjenica da je Meksiko dugo bio siromašniji rođak na jugu, kao i globalna recesija koja se ukorijenila, a zatim su meksički imigranti postali okrivljeni u mnogim američkim zajednicama.

Nedavne utakmice SAD-a i Meksika su bile vrlo napete. Meksički navijači su kritizirani zbog glasnog zviždanja na američku himnu na nekoliko događaja, zatim rasističke poruke i anti-meksički znakovi koji su viđeni u nekoliko navrata. To održava rastuće neprijateljstvo između naroda – što je kulminiralo nakon Trumpovog sramotnog poziva da se gradi zid na granici između SAD-a i Meksika.

[su_euro_soccer_bonus]

Unatoč tome, Howard inzistira da će navijači uživati u spektaklu i staviti politiku na stranu. Na pitanje što očekuje od američkih navijača na dan utakmice, on je odgovorio vrlo jednostavno: “Ne znam, oni će biti uzbuđeni zbog čega se nadamo našoj pobjedi.”

screenshot_52

UPLATI!
“To je politika i ovo je nogomet,” dodao je Howard. “Meksiko će pokušati da nas pobijedi pod svaku cijenu i mi ćemo dati sve od sebe da se to ne desi. To nema nikakve veze sa politikom.”

Zbog tako velikih tenzija i suparništva ove dvije ekipe, predlažemo da igrate na kartone, jer će ih sigurno mnogo biti, baš zbog svega navedenog u ovom članku. Koeficijent se iz minute u minutu smanjuje i morate se brzo odlučiti. Ukoliko se odlučite igrati na kartone, ispod imate gumb na koji ćete sa samo jednim klikom biti u mogućnosti da odigrate ovu specijalnu okladu. Također možete pogledati i druge vrste oklade i mnoge tipove na dnevnoj bazi na našem forumu koji je besplatan za sve članove. Registrirajte se na gumb ispod.

REGISTRIRAJTE SE NA FORUM!
Do sada je ovu okladu u ponudu stavila Unibet kladionica, kao što vidite ispood na slici, razne vrste oklada, što se tiče kartona možete odigrati.

screenshot_51

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!