NaslovnicaVijestiOdlazak Mbappea sve bliži: Monaco već pronašao tri kandidata koja bi mogla...

Odlazak Mbappea sve bliži: Monaco već pronašao tri kandidata koja bi mogla ispuniti njegovu poziciju

Odlazak Mbappea sve bliži. Monaco već pronašao tri kandidata koja bi mogla ispuniti njegovu poziciju. Došlo je do masovnog egzodusa igrača u AS Monacu sa Kylian Mbappeom, koji bi trebao da napusti Stade Louis II.

Odlazak Mbappea

I klub je, kako se izvješćuje, sastavio listu od tri igrača koji bi trebali zamijeniti tinejdžersku senzaciju.

Nakon prošlosezonske forme, Mbappe je zapao za oko Europskoj eliti, gdje su za njega zainteresirani Barcelona, Real Madrid i Manchester City.

Domaći rivali PSG se sprema da dovede nadarenog napadača, jer je njihova monstruozna ponuda od 166 milijuna funti prihvaćena.

[su_bonus]

Sa Mbappeom koji će vjerojatno da pređe u PSG, Monaco sada nastoji ispuniti njegovo mjesto.

Prema Sky Sportsu, trenutni francuski prvaci zainteresirani su za potpisivanje Leicesterovog Islam Slimanija, Chelseajevog Diego Coste i Torinovog Andree Belottija.

Alžirski napadač je u Premier ligu stigao nakon što je završio transfer od 28 milijuna funti iz Sporting Lisabona, a postigao je sedam ligaških golova u svojoj debitantskoj sezoni.

Leicester City je prošle sezone predao titulu prvaka Premier lige Chelseaju, a Diego Costa se vratio u formaciju. Španjolac je postigao 20 golova, no Antonio Conte mu je prije početka priprema dao do znanja da više nije potreban u ekipi.

Od te poruke Contea, Costa je podvrgnut intenzivnim špekulacijama, sa povratkom u Atletico Madrid kao njegov preferirani izbor.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Konačno, Monaco je također zainteresiran za uzavrelog Belottija. Nevjerojatan talijanski igrač koji je prošle sezone postigao 26 golova. Zaista impresivna forma.

23-godišnjak još uvijek ostaje Torinov igrač unatoč nevjerojatnom interesu Chelseaja, AC Milana, koji su među ostalima izrazili snažnu želju da ga dovedu.

Hoće li AS Monaco potpisati bilo kojeg od gore navedenih igrača prije kraja prijelaznog roka?

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!