NaslovnicaVijestiODLAZI U JUVENTUS? Maurizio Sarri pohvalio jednog od najtalentiranijih mladih veznjaka na...

ODLAZI U JUVENTUS? Maurizio Sarri pohvalio jednog od najtalentiranijih mladih veznjaka na svijetu!

Trener Juventusa Maurizio Sarri uputio je riječi hvale na račun mladog veznjaka Bayer Leverkusena Kaija Havertza, za kojeg smatra kako može postati jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Europi.

Sarri pohvalio Kaija Havertza

Havertz se smatra jednim od najtalentiranijih mladih igrača u Bundesligi, a svojim nastupima u dresu njemačkog kluba privukao je interes brojnih velikana, uključujući Bayern Munchen i Liverpool, pa čak i Juventus.

Pred utakmicu ‘Stare dame’ protiv Leverkusena u grupnoj fazi Lige prvaka, Maurizio Sarri je dao svoje mišljenje o zvijezdi ‘apotekara’. Rekao je: “Havertz je igrač koji ima kombinaciju sjajnih fizičkih i tehničkih kvaliteta, igra na poziciji ofanzivnog veznjaka ili povučenog napadača. Čini mi se kompletnim igračem, također bi mogao igrati i poziciju centralnog veznjaka.”

Zatim je dodao: “Činjenica da ima tek 20 godina tjera vas da mislite kako će zasigurno postati jedan od najvažnijih igrača u Europi u skorijoj budućnosti.”

Do sada ove sezone, Havertz je jedan od ključnih igrača Bayer Leverkusena. Skupio je šst nastupa u Bundesligi, i pritom postigao dva gola i podijelio jednu asistenciju. Također je igrao i protiv Lokomotiv Moskve u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!