NaslovnicaVijestiODLAZI U LA LIGU: Španjolski velikan započeo pregovore sa Chelseajem oko transfera...

ODLAZI U LA LIGU: Španjolski velikan započeo pregovore sa Chelseajem oko transfera Michyja Batshuayija!

Prema pisanju španjolskih i francuskih medija, Atletico Madrid je započeo pregovore sa Chelseajem oko mogućeg transfera napadača ‘Plavaca’ Michyja Batshuayija.

Atletico Madrid želi Batshuayija

‘Jorgandžije’ su već drugo vremena u potrazi za novim napadačem. Prva meta im je bio reprezentativac Hrvatske Nikola Kalinić, ali u protekla dva tjedna nisu uspjeli postići dogovor sa Rossonerima.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored njega, španjolske novine Marca su prije nekoliko dana objavile kako je nova želja Diega Simeonea Olivier Giroud, ali uprava madridskog kluba preferira njegovog suigrača Batshuayija, kojeg će u narednih nekoliko dana pokušati dovesti na posudbu.

24-godišnjak se također uklapa u profil igrača kakvog Diego Simeone želi u svom timu, a drugi dio prošle sezone je proveo na posudbi u Borussiji Dortmund, gdje je u ukupno 14 nastupa u svim takmičenjima postigao devet golova i podijelio jednu asistenciju. Iako engleski mediji pišu da ga novi trener kluba Maurizio Sarri želi zadržati, on se već duže vrijeme povezuje sa odlaskom sa Stamford Bridgea, a interes za njega pokazuje i rival Atletico Madrida Valencia.

[su_poker]

Međutim, njegov potencijalni odlazak na Wanda Metropolitano stadion će zavisi od toga da li će propasti pregovori između Atletica i AC Milana u vezi Kalinića. Na San Siro je jučer stigao novi napadač Gonzalo Higuain, koji će zasigurno sljedeće sezone imati zagarantovano mjesto u početnih jedanaest, ali još uvijek nije sigurno da li će Nikola zaista napustiti redove talijanskog velikana ovog ljeta.

Batshuayi je krajem prošle sezone na pitanje o svojoj budućnosti u londonskom klubu rekao: “Period u Borussiji Dortmund je bilo sjajno iskustvo za mene, toplo su me dočekali. Bio sam u dobrom okruženju, vidjeli ste to i na terenu. Prošlo je dosta vremena otkako sam igrao toliko. Ne sjećam da sam dobio priliku zaigrati na dvije uzastopne utakmice u Chelseaju. Dobio sam dosta samopouzdanja.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!