NaslovnicaVijestiODLIČNA PRILIKA ZA KLADIONIČARE: Buffon otkrio dva razloga zbog kojeg bi Manchester...

ODLIČNA PRILIKA ZA KLADIONIČARE: Buffon otkrio dva razloga zbog kojeg bi Manchester United mogao pobijediti PSG-a!

Odlična prilika za kladioničare! Buffon otkrio dva razloga zbog kojeg bi Manchester United mogao pobijediti PSG-a! Francuski šampion PSG putuje u Manchester kako bi igrao protiv Uniteda na Old Traffordu u osmini finala Lige prvaka.

Odlična prilika

Gigi Buffon je rekao PSG-u da pokaže ‘duh žrtvovanja za tim” sa Edinson Cavanijem koji se pridružio Neymaru na listi igrača koji će propustiti ovu prvu utakmicu.

Talijanski vratar, koji je izgubio tri finala Lige prvaka, preselio se u francusku prijestolnicu prošlog ljeta u pokušaju da konačno osvoji neki ovaj trofej.

No, 40-godišnjak je nezadovoljan formom i stavom francuskog prvaka nakon pobjede nad Bordeauxom od 1-0 u ligi.

Nakon toga su bili potrebni produžeci kako bi pobijedili tima iz treće lige Villefranche u kupu Francuske u nedelju i prvi poraz Ligue 1 im se dogodio protiv Lyona.

Buffon je rekao: “Cijenim pobjedu, ali mi se utakmica nije svidjela. Moramo se poboljšati mentalno, dok također moramo poboljšati svoj stav i žrvtvovati se za ovaj tim.”

“U utorak imamo vrlo važnu utakmicu i morat ćemo igrati mnogo bolje.”

“Vjerujem da moramo biti bolji u svemu, jer ćemo igrati protiv odličnog tima na njihovom stadionu, što nas obavezuje da budemo solidniji i da imamo drugačiji stav.”

Neymar je van terena sa ozljedom, dok je Cavani također ozlijedio bedro dok je postigao pobjednički gol protiv Bordeauxa. Argentinski napadač je također pod znakom sumnje za drugu utakmicu 6. ožujka.

Jedina dobra vijest za PSG je bio povratak Marca Verrattija u akciju nakon ozljede gležnja.

“Dobro se osjećam”, rekao je talijanski vezni igrač. “Stvarno sam sretan, jer nisam mogao igrati tri tjedna i jako samo se trudio da se vratim što prije.”

Bivši defazivac Manchester Uniteda i bivši menadžer PSG-a Laurent Blanc rekao je: “Nema favorita. Stvari su ponovo uravnotežene na ovom izvlačenju. To su dva sjajna kluba sa velikim igračima.”

“Ozljeda Neymara me zabrinjava, jer je on igrač svjetske klase, a PSG je nije baš toliko dobar bez Brazila. Ali moraju biti uvjereni da čak i bez njega mogu pobijediti Manchester United.”

“Već dvije ili tri godine, PSG je jedna od četiri ekipe koje mogu osvojiti Ligu prvaka.”

Ali Marouane Fellaini, koji je tvrdio da je mogao potpisati za PSG prošlog ljeta, dodaje: “Mislim da je Manchester United favorit, zahvaljujući samopouzdanju koje imaju i načinu igre.”

Koeficijenti u bet365 kladionici također navode da je Manchester United blagi favorit pred ovaj susret. Vjerujemo da je to upravo zbog ovoga što je Buffon naveo, dok također neće imati ni dva vrlo važna napadača, koje smo već spomenuli!

UPLATI

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!