NaslovnicaVijestiODRŽALI PREGOVORE: Barcelona i Juventus posljednjeg dana prelaznog roka prave veliku razmjenu!

ODRŽALI PREGOVORE: Barcelona i Juventus posljednjeg dana prelaznog roka prave veliku razmjenu!

Prema pisanju talijanskih medija, čelnici Barcelone i Juventusa su navodno održali pregovore oko moguće razmjene Ivana Rakitića i Federica Bernardeschija, a transfer bi mogao biti potvrđen sutra, posljednjeg dana prelaznog roka.

Rakitić odlazi u Juventus

Kako piše novinar Romeo Agresti, dogovor još uvijek nije u potpunosti postignut, te da će se pregovori nastaviti i sutra. Rakitić je od početka nove sezone polako preselio na klupu za rezervne igrače, te polako ispada iz planova Ernestea Valverdea, koji više vjeruje trojcu Busquets – Roberto i De Jong.

S obzirom na nedostatak opcija na krilnim pozicijama, kao i na činjenicu da Rakitić ima 31 godinu, možda bi odlazak sa Camp Noua bio i najbolji izbor za njega u ovom trenutku. S druge strane, Bernadeschi može igrati na obje krilne pozicije, pa čak i u napadu, te je svestran igrač koji bi se uklopio u planove Valverdea ove sezone.

Bernadeschi je u Juventus stigao prije dvije godine iz Fiorentine za 40 miliona eura. Od tada je u dresu ‘Stare dame’ odigrao ukupno 71 utakmicu i pritom postigao osam golova i podijelio 12 asistencija.

Najnovije vijesti

Bayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula...

0
Bayern je potvrdio da će Raphael Guerreiro propustiti revanš polufinala Lige prvaka protiv Reala u srijedu u Madridu. Guerreiro je ozlijedio lijevo stopalo u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!