NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb grupne faze Lige prvaka!

Održan ždrijeb grupne faze Lige prvaka!

Nakon što su se jučer odigrale posljednje tri utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, danas je u 18 sati održan ždrijeb za grupnu fazu u Nyonu. 32 tima su podijeljena u osam skupina.

Održan ždrijeb grupne

Direktan plasman u grupnu fazu izborilo je 26 kluba, dok ih je još šest stiglo kroz kvalifikacije. Klubovi su podijeljeni u četiri jakosne skupine te su izvučeni u osam skupina po četiri kluba.

U skupinama naravno kao i ranije nisu mogli da se sastanu klubovi iz iste zemlje. Najviše (4) predstavnika u skupinama imaju Španjolci, Englezi, Talijani i Nijemci. Rusi imaju čak tri kluba.

Prve utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka igraju se 20/21 listopada.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Grupna faza Lige prvaka:

Skupina A

Bayern Munchen

Atletico Madrid

Salzburg

Lokomotiva Moskva

Skupina B

Real Madrid

Shakhtar

Inter Milan

Borussia Mmönchengladbach

Skupina C

Porto

Manchester City

Olympiacos

Marseille

Skupina D

Liverpool

Ajax

Atalanta

Midtjylland

Skupina E

Sevilla

Chelsea

Krasnodar

Rennes

Skupina F

Zenit

Dortmund

Lazio

Club Brugge

Skupina G

Juventus

Barcelona

Dynamo Kiev

Ferencvarosi

Skupina H

PSG

Manchester United

RB Leipzig

Istanbul Basaksehir

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!