NaslovnicaVijestiODUŠEVIO NASTUPIMA NA PRVENSTVU: Dva europska velikana se bore za potpis Kaspera...

ODUŠEVIO NASTUPIMA NA PRVENSTVU: Dva europska velikana se bore za potpis Kaspera Schmeichela!

Prema pisanju engleskog Sky Sportsa, danski reprezentativac Kasper Schmeichel privukao je pažnju Chelseaja i Rome.

Chelsea želi Schmeichela

Golman Leicester Cityja nastupio je na sve četiri utakmice Danske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a posebno je briljirao na utakmici protiv Hrvatske u nedjelju u osmini finala.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, uprkos sjajnom nastupu, te obranjenom penalu Luke Modrića u produžecima, ‘Vatreni’ su bili bolji u izvođenju penala, te prošli u četvrtfinale gdje će igrati protiv domaćina Rusije. I Chelsea i Roma su trenutno u potrazi za novim golmanom, s obzirom da se Thiabut Courtois i Alisson već duže vrijeme povezuju sa odlaskom, te u Schmeichelu vide odličnu zamjenu. On je u Leicester City stigao davne 2011. godine iz Leeds Uniteda za samo 1,5 miliona eura, te je u proteklih sedam sezona skupio ukupno 295 nastupa u dresu ‘Lisica’. Najveći uspjeh u karijeri mu je osvajanje Premier lige u sezoni 2015/16, a u sezonama 2011/12 i 2016/17 bio je proglašavan igračem sezone u Leicesteru.

[su_games]

Njegov suigrač iz reprezentacije Christian Eriksen nakon utakmice u nedjelju izjavio je kako su iznevjerili Kaspera prilikom izvođenja penala. On je rekao: “Iznevjerili smo Kaspera, kada obrani dva penala, trebamo pobijediti. Pamtit ću ovo Svjetsko prvenstvo jer sam promašio penal, neće mi biti lako zaboraviti taj udarac. Nadam se da će nas ovo ojačati, dokazali smo da nas se ne smije potcijeniti na ovoj razini. Moramo biti ponosni na ono što smo učinili, Danska nije bila u nokaut fazi 16 godina.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!