NaslovnicaVijestiOGLASILI SE: Evo što su čelnici Uniteda poručili na špekulacije kako će...

OGLASILI SE: Evo što su čelnici Uniteda poručili na špekulacije kako će Mourinho ovog vikenda dobiti otkaz!

Budućnost Josea Mourinha na klupi Manchester Uniteda nije pod znakom pitanja, uprkos jučerašnjim špekulacijama kako će on dobiti otkaz, bez obzira na rezultat protiv Newcastle Uniteda.

Mourinho neće dobiti otkaz

Iza ‘Crvenih vragova’ je težak period, u kojem su odigrali neriješeno protiv Wolverhamptona i Valencije, izgubili na gostovanju kod West Ham Uniteda, te ispali na Old Traffordu iz Carabao kupa izgubivši od drugoligaša Derby Countyja.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored toga, Mourinho je u svađi sa brojnim zvijezdama, uključujući Paula Pogbu i Alexisa Sancheza, te ukoliko njegov tim ne pobijedi Newcastle danas u osmom kolu Premier lige, to će biti prvi put još od davne 1999. godine da United nije slavio u pet uzastopnih domaćih utakmica.

Iako su engleske novine Mirror jučer izvijestile kako će portugalski stručnjak ovog vikenda dobiti otkaz bez obzira što se dogodilo na Old Traffordu, danas BBC piše kako on još uvijek ima podršku čelnika Uniteda, koji su se sastali sa njegovim agentom Jorgeom Mendesom. Na tom sastanku su mu poručili kako će Mourinho dobiti dodatno vrijeme da preokrene situaciju u svoju korist, te negirali špekulacije o mogućem otkazu.

Nakon što su se pojavile špekulacije da će Portugalac dobiti otkaz, bivši defanzivac Manchester Uniteda Gary Neville u intervjuu za Sky Sports je rekao: “Još sam ljut zbog situacije prije tri, četiri godine, kada je David Moyes dobio otkaz, a to su novinari saznali dan ranije. Zapitam se na koji način vode klub. Ukoliko je ovo istina, i Jose Mourinho zaista sutra napusti Old Trafford, navijači će se zasigurno okrenuti protiv uprave.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!