NaslovnicaVijestiOGLASIO SE DEMBELEOV AGENT: Evo što kaže o mogućem odlasku Francuza u...

OGLASIO SE DEMBELEOV AGENT: Evo što kaže o mogućem odlasku Francuza u PSG!

Agent Ousmanea Dembelea Moussa Sissoko oglasio se povodom svih špekulacija koje povezuju francuskog reprezentativca sa odlaskom iz Barcelone ovog ljeta, izjavivši kako od tog odlaska neće biti ništa.

Dembele ostaje u Barceloni

On je jedan od nekoliko igrača Barcelone koji su bili uključeni u pregovore sa Paris Saint-Germainom oko moguće razmjene za Neymara. Tako su pojedini španjolski mediji objavili informaciju kako je Dembele ponuđen Parižanima zajedno sa Nelsonom Semedom i 100 miliona eura u zamjenu za Brazilca.

Međutim, njegov agent je negirao sve te špekulacije, te dodao kako brzonogi krilni igrač želi ostati na Camp Nouu i nastaviti se boriti za svoje mjesto u timu. On je u intervjuu za TF1 rekao: “Ousmane ostaje u Barceloni 100 posto. Nema šanse da ode. Želi uspjeti i uspjet će u Barceloni.”

Dembele je trenutno povrijeđen, a navodno se nedavno posvađao sa upravom Barce jer je otkriveno kako je otputovao u posjetu svojoj obitelji nakon povrede, a da to nije rekao nikome iz trenerskog tima. Sa terena bi trebao izostati oko pet tjedana, a ukupno je za klub odigrao 66 utakmica od dolaska, te pritom postigao 18 golova.

Njegov agent je također prošlog tjedna priznao kako 22-godišnjak uopšte nije zabrinut zbog mogućeg dolaska Neymara u klub. Tom prilikom je rekao: “Dembele se ne osjeća nimalo ugroženo. Kada igrate u Barci, očekujete veliku konkurenciju. Bio to Neymar ili netko drugi, nije ga briga, brine samo za ono što on mora učiniti.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!