NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Pogba rekao Zidaneu o mogućem transferu u...

OGLASIO SE: Evo što je Pogba rekao Zidaneu o mogućem transferu u Real Madrid!

Kako izvještavaju mediji u Španjolskoj, Zinedine Zidane je poručio čelnicima Real Madrida da pokušaju dovesti Paula Pogbu, nakon što je veznjak Manchester Uniteda priznao kako je spreman na novi izazov.

Pogba želi u Real Madrid

Zidane se vratio na Santiago Bernabeu početkom mjeseca, a navodno mu je obećan visok transfer budžet na pojačanja u ljetnom prelaznom roku. On je i tokom svog prvog mandata u ‘kraljevskom klubu’ pokušao dovesti Pogbu, odnosno 2016. godine, ali se tada odlučio vratiti na Old Trafford.

Marca izvještava kako su Zidane i Pogba već razgovarali o mogućem transferu veznjaka, te mu je 26-godišnjak navodno poručio kako je spreman za novi izazov. Iako čelnici Real madrida smatraju kako bi to bilo jako teško, do transfera bi ipak moglo doći u ljetnom prelaznom roku.

U izvješću piše kako Pogba smatra da je ostvario sve što je mogao u Unitedu, sa kojim je osvojio Europsku ligu i FA Kupa, a trenutno igra možda i ključnu ulogu pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera. Njegov agent Mino Raiola je također poslao poruku predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu kako je moguć dogovor sa Manchester Unitedom, te da bi se mnogo lakše postigao nego sa Paris Saint-Germainom oko transfera Kyliana Mbappea.

Zidane je prije par dana o Pogbi rekao: “Znam ga osobno, mnogo pridonosi igri svog tima. Međutim, on nije naš igrač, već Unitedov. Uvijek je govorio da bi nakon Manchestera volio igrati u Real Madridu, tako da, kada bude napuštao Manchester, zašto ne bi došao u Madrid?”

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!