NaslovnicaVijestiOGROMNI PROBLEMI ZA GUARDIOLU PRED SUSRET SA DINAMOM: Trener Cityja ostao bez...

OGROMNI PROBLEMI ZA GUARDIOLU PRED SUSRET SA DINAMOM: Trener Cityja ostao bez najboljeg igrača!

Dinamo Zagreb će večeras u 21 sat igrati protiv Manchester Cityja u gostima na Etihadu u drugom kolu grupne faze Lige prvaka.

OGROMNI PROBLEMI

Nenad Bjelica je doveo jedan od najjačih sastava u ovoj utakmici i očekuje se da će igrati u napadačkoj formaciji sa kojom je pobijedio i Atalantu sa 4-0.

Dok Nenad Bjelica nema nikakvih problema sa ozljedama u sastavu, to ne može reći i njegov kolega na drugoj strani koji je na mukama.

Najava drugog kola Lige Prvaka (UTORAK)

Prije ovog susreta su već bili ozlijeđeni braniči John Stones i Aymeric Laporte, dok se dan prije utakmice ozlijedio i Kevin De Bruyne, jedan od najboljih igrača Manchester Cityja.

Belgijanac je bio fantastičan do sada ove sezone, nakon što je postigao dva gola i čak devet asistencija, ali se u subotu ozlijedio protiv Evertona i navodno sada neće biti u sastavu protiv Dinamo Zagreba.

Težina De Bruyneove ozljede nije poznata, ali Belgijanac mora odraditi još neke provjere, te Guardiola sigurno neće riskirati sa njim u ovom susretu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!