OPREZ KLADIONIČARI: Chelsea protiv PAOK-a bez najboljeg igrača! Problemi na Stamford Bridgeu!

Oprez kladioničari. Chelsea protiv PAOK-a bez najboljeg igrača! Problemi na Stamford Bridgeu! Eden Hazad će biti van terena za Chelsea u utakmici Europske lige protiv PAOK-a nakon što je zadobio manju ozljedu gležnja u porazu od 3-1 protiv Tottenhama na Wembleyu u subotu.

Oprez kladioničari

Unatoč tome što je Belgijanac rekao da će se vratiti ubrzo nakon utakmice, u četvrtak neće igrati na Stamford Bridgeu.

Govoreći na konferenciji za novinare prije utakmice, menadžer Maurizio Sarri je izjavio da Hazard neće igrati.

“Zabrinut sam, jer je prije 25 dana imao ozljedu, ozljedu leđa. Sada gležnja. Mislim da je izgubio dosta treninga.”

“Dakle, normalno je da ne može biti na vrhuncu tjelesnog stanja. Tjedan dana treninga i nekoliko utakmica i on će se vratiti na svoju najbolju razinu.”

“Mislim da je ovaj tjedan koristan za njega, a onda ćemo vidjeti. Naravno, mislim da ne može igrati 10 utakmica u 30 dana, pa se nekad mora i odmoriti.”

U međuvremenu, Ethan Ampadu ostaje van terena nakon što je zadobio ozljedu u Velsu, a Victor Moses i dalje ima problema sa leđima.

Mateo Kovačić se oporavio od ozljede tijekom međunarodne pauze. Hrvatska zvijezda je započela utakmicu protiv Tottenhama u subotu na Wembleyu, nakon što ga je Sarri imenovao u prvoj postavi sa Jorginhom i Kanteom.

Koeficijent na pobjedu Chelseaja je i dalje vrlo mali i na bet365 kladionici iznosi 1.33, međutim budite oprezni kladioničari, jer će Chelsea biti bez svog najboljeg igrača.

Igrajte na online kladionicama, jer nema manipulativnih troškova ni poreza na dobitak, plus za vas imamo neke odlične bonuse na prve uplate.