NaslovnicaVijestiOPREZ KLADIONIČARI: Leipzig u problemima pred susret sa Tottenhamom u Ligi prvaka!

OPREZ KLADIONIČARI: Leipzig u problemima pred susret sa Tottenhamom u Ligi prvaka!

Divovi iz Bundeslige RB Leipzig će igrati protiv engleskog Tottenhama u osmini finala Lige prvaka u Njemačkoj.

OPREZ KLADIONIČARI

Domaćini su trenutno u prednosti i bit će favoriti za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka nakon pobjede u Londonu od 0-1 prije dva tjedna.

Tottenham će imati tešku utakmicu, pogotovo, jer će biti bez ključnog dua Son Heung-Mina i Harry Kanea, koji su dugoročno ozlijeđeni.

Ekipa Leipziga će morati da igra bez Ibrahime Konatea zbog ozljede, baš kao i WIlli Orban, navodi se na web stranici Bundeslige.

Ethan Ampadu i Kevin Kampl su pod znakom sumnje za ovu utakmicu, dodaje se u izvješću.

Zanimljivo je da je zvijezda Leipziga Timo Werner, koji je postigao gol iz penala tijekom prve utakmice, još uvijek nije postigao gol u Ligi prvaka na Red Bull Areni i pod znakom sumnje je za ovaj susret, ali trebao bi nastupiti.

Tottenham će vjerojatno igrati na sve ili ništa.

To znači da će 24-godišnjak imati dobre šanse da postigne svoj prvi gol u Ligi prvaka na domaćem terenu, gdje nam bet365 kladionica nudi koeficijent od 1.57 na to da će Timo postići gol.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!