NaslovnicaVijestiOsoblje Chelseaja šokirano načinom na koji Maurizio Sarri tretira jednu od zvijezda...

Osoblje Chelseaja šokirano načinom na koji Maurizio Sarri tretira jednu od zvijezda kluba!

Prema pisanju engleskih medija, osoblje Chelseaja nije nimalo zadovoljno načinom na koji trener kluba Maurizio Sarri tretira jednu od najvećih zvijezda. Talijanski stručnjak se trenutno nalazi pod velikim pritiskom nakon razočaravajućih rezultata njegovog tima protiv Bournemoutha i Manchester Uniteda u Premier ligi.

Sarri u lošim odnosima sa Cahillom

Međutim, rezultati nisu jedini problem u klubu iz zapadnog Londona, već i njegov odnos sa pojedinim igračima. Naime, kako izvještavaju novine The Telegraph, on je iznenadio osoblje kluba svojim postupanjem sa defanzivcem i kapitenom Garyjem Cahillom.

33-godišnjak nije bio na listi igrača pozvanih za utakmicu protiv Malmoa, koja je odigrana u četvrtak u okviru osmine finala Europske lige. Pored toga što on nije bio zadovoljan tom odlukom, ona je iznenadila i brojne zaposlenike kluba, s obzirom da je u proteklih nekoliko sezona bio jedan od ključnih igrača.

Gary ima još samo šest mjeseci ugovora sa klubom sa Stamford Bridgea, te se očekuje njegov odlazak na kraju sezone. On se u zimskom prelaznom roku prošlog mjeseca povezivao sa prelaskom u redove Fulhama i Arsenala, ali do tog transfera nije došlo. Bivši engleski reprezentativac je u klub stigao iz Boltona u zimskom prelaznom roku 2012 godine za 8,5 miliona eura. Od tada je u plavom dresu odigrao ukupno 289 utakmica u svim takmičenjima, te pritom postigao 25 golova i podijelio 7 asistencija. Također je osvojio i veliki broj titula, uključujući dva puta Premier ligu i FA Kup, te po jednom Ligu prvaka i Europsku ligu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!