NaslovnicaVijestiOsobni uvjeti dogovoreni: Real Madrid dovodi pojačanje od 55 milijuna eura!

Osobni uvjeti dogovoreni: Real Madrid dovodi pojačanje od 55 milijuna eura!

Očekuje se da će Real Madrid ovog ljeta završiti potpisivanje zvijezde Ajaxa Donnyja van de Beeka uz naknadu oko 55 milijuna eura.

Osobni uvjeti dogovoreni

22-godišnjak ove godine uživa u još jednoj lijepoj sezoni, postigavši ​​osam golova i pružajući osam asistencija u 26 nastupa za nizozemske velikane.

To dolazi nakon što je prošle sezone bio utjecajna figura u njihovom osvajanju dvostruke domaće krune, jer su njegova tehnička kvaliteta, kreativnost i cilj za cilj bili temeljni, a čini se da će njegova impresivna forma biti nagrađena sa velikim transferom na Bernabeu ovog ljeta.

Kako je Marca izvijestila putem izvještaja u Nizozemskoj, dogovoren je ugovor kojim će Real Madrid platiti oko 55 milijuna eura da ga dovede iz Ajaxa, a iako se dodaje da su dogovoreni i osobni uvjeti, to je jednostavno slučaj da je Los Blancos ratificirao posao u lipnju.

Očekivanje prema gore navedenom izvješću jest da će oni to učiniti, ali na kraju, dok ne stignu službene vijesti, ostaje da se vidi hoće li Van de Beek sljedeće sezone nositi dres Real Madrida.

Dodaje se da će Zinedine Zidane potencijalno imati teške odluke u pogledu stvaranja prostora u sastavu, kako bi očistio put za Van de Beeka i ušao ključnu ulogu, ali to ne bi trebalo biti previše teško jer i oni žele zadržati što više dubine kvalitete da bi se sljedeće godine ponovno mogli natjecati na više frontova.

Nakon što su prošlog ljeta izgubili suigrače Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong koji su osigurali velike transfere prema Juventusu i Barceloni, čini se da će Van de Beek biti sljedeći mladić Ajaxa koji je prešao u drugog europskog giganta.

Iako je sramota gledati Ajax na tako dosljednoj osnovi kako gube talentirane mlade igrače, to je naizgled samo dio modela po kojem ovaj klub radi i bez sumnje će stvoriti još mnogo vrhunskih talenata prije zatvaranja ovog ciklusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!