NaslovnicaVijestiOSOBNO GA KONTAKTIRAO: Jose Mourinho u Tottenham dovodi jednog od svojih bivših...

OSOBNO GA KONTAKTIRAO: Jose Mourinho u Tottenham dovodi jednog od svojih bivših igrača!

Pošteno je reći da Jose Mourinho voli određenu vrstu igrača – velikog, fizičkog, sposobnog dominirati u veznom redu i učiniti sve što mu se kaže. Ako može biti krajnje predvidljiv na terenu, tako da uvijek zna što će dobiti, onda još bolje.

Također je pokazao da voli raditi sa istim igračima, ako je moguće, tako da ima smisla da želi namamiti jednog od svojih starih igrača iz Manchester Uniteda da mu se pridruži u Tottenhamu.

Prema belgijskom DHnetu, Mourinho je osobno kontaktirao Marouanea Fellainija o mogućem preseljenju u Tottenham u siječnju. Ističu kako je dogovorio sve sa svojim kineskim timom do 2021, tako da će vjerojatno tražiti naknadu.

Svatko tko je gledao Premier ligu posljednjih nekoliko godina, točn će znati što može donijeti Belgijanac. On nije tehnički nadaren, ali toliko je visok, snažan i spretan da može stvoriti probleme po cijelom terenu, a njegova neumoljiva posvećenost čini ga Mourinhovim velikim miljenikom.

U ovom trenutku nema ničega što bi sugeriralo da je bilo kakva naknada dogovorena. Ako se to dogodi, to će biti najočitiji znak da se stil igre drastično mijenja u odnosu na Mauricio Pochettinov.

Moglo bi biti u redu ako nastave sa pobjedama utakmica, ali čim rezultati odu na lošu stranu i momčad počne igrati dosada, neinspirativan nogomet, onda bi navijači mogli dovoditi u pitanje odluku kluba da otpusti Argentinca.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!