NaslovnicaVijestiOTAC ALEKSANDRA GOLOVINA NAGOVIJESTIO: Evo gdje bi talentirani ruski veznjak mogao otići...

OTAC ALEKSANDRA GOLOVINA NAGOVIJESTIO: Evo gdje bi talentirani ruski veznjak mogao otići ovog ljeta!

Jedan od igrača koji su najviše ponudili u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva zasigurno je mladi veznjak Rusije Aleksandr Golovin. On je odigrao sjajno na utakmicama prva dva kola grupne faze, a posebno je briljirao u prvoj utakmici protiv Saudijske Arabije, na kojoj je postigao gol i podijelio dvije asistencije.

Golovin odlazi u Premier ligu

Već su krenule špekulacije kako bi nakon Svjetskog prvenstva mogao završiti u jednom od europskih velikana, a interes za njega pokazuju Juventus, Manchester United, Arsenal i Chelsea.

[su_games]

Po svemu sudeći, karijeru bi mogao nastaviti upravo u Premier ligi, s obzirom da je njegov otac u intervjuu za ruske medije otkrio kako je Aleksandr već počeo učiti engleski jezik. Domaćin Svjetskog prvenstva je već obezbijedio prolazak u nokaut fazu natjecanja nakon dvije pobjede iz prve dvije utakmice, te će utakmica trećeg kola grupne faze protiv Urugvaja odlučivati tko prolazi dalje sa prvog mjesta u grupi A.

Golovin ne samo da impresionira na ovom Svjetskom prvenstvu, već iza sebe ima i sjajnu sezonu u dresu CSKA Moskve. On je u protekloj sezoni odigrao ukupno 43 utakmice u svim natjecanjima, te postigao šest golova i podijelio sedam asistencija. Ipak, njegov tim je bio na korak od osvajanja titule, te je sezonu završio na drugom mjestu, sa samo dva boda zaostatka za prvakom Lokomotiv Moskvom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!