NaslovnicaVijestiOTKRIO ŠTO MISLI: Evo što je Aves rekao o izostavljanju Messija iz...

OTKRIO ŠTO MISLI: Evo što je Aves rekao o izostavljanju Messija iz izbora za FIFA nagradu za najboljeg igrača svijeta!

Zvijezda i kapiten Barcelone Lionel Messi odlučio je propustiti večerašnju FIFA ceremoniju dodjele nagrada. Iako se Argentinac našao u FIFPro timu godine, nije bio među trojicom finalista za nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Alves smatra da je Messi najbolji

Ispred njega su završili Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo, te Luka Modrić, koji je i osvojio nagradu, te tako zaustavio desetogodišnju dominaciju Ronalda i Messija.

[su_bet365_koeficijenti]

Hrvatski reprezentativac je nakon osvojene nagrade rekao: “Velika je čast i predivan osjećaj stojati ovdje sa ovom nevjerovatnom nagradom. Ova nagrada pokazuje da svi možemo postati najbolji na svijetu, uz naporan rad i predanost svi snovi se mogu ostvariti.”

S druge strane, Dani Alves se, po mišljenju mnogih nezasluženo, našao u timu godine. 35-godišnjak je većinu svoje karijere proveo nastupajući za Barcelonu zajedno sa Messijem, te je o odluci FIFA-e da ne uvrsti Messija među trojicu finalista rekao: “Nepravedno je što Messi nije nominiran za ovu nagradu. Gledali su samo ono što je učinio sa Argentinom, a ne sve ono što je učinio sa Barcelonom.”

U Messijevu obranu stao je i njegov bivši trener, te trenutni izbornik Španjolske Luis Enrique, koji je prije par dana rekao: “Ukoliko moram razgovarati o Hrvatskoj, razgovarat ću o Modriću i Rakitiću, bilo tko od njih bi mogao osvojiti bilo koju nagradu. Međutim, ako govorimo o nagradi za najboljeg igrača svijeta, dao bih ju Messiju. On je korak ispred svih ostalih igrača.”

FIFA igrač godine 2018: Luka Modrić
FIFA trener godine 2018: Didier Deschamps
FIFA golman godine 2018: Thibaut Courtois
FIFPro tim godine 2018: David De Gea, Dani Alves, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, N’Golo Kante, Luka Modrić, Kylian Mbappe, Eden Hazard, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!