NaslovnicaVijestiOtkrivamo najskupljih 11 u svjetskom nogometu!

Otkrivamo najskupljih 11 u svjetskom nogometu!

PSG-ovi napadači Kylian Mbappe i Neymar, kao i Liverpoolov obrambeni par Virgil van Dijk i Trent Alexander-Arnold, su među igračima koji su imenovani u najskupljih 11.

Otkrivamo najskupljih 11

Sky Sports Njemačka je otkrio najskupljih 11 u svjetskom nogometu.

Mbappe, koji je ocijenjen na nevjerojatnih 180 milijuna funti predvodio je napad sa suigračem iz PSG-a Neymarom koji vrijedi 134 milijuna funti.

Jadona Sanchoa, kojeg je tražio Manchester United, Borussija Dortmund procjenjuje na 123 milijuna funti.

Vezni red od tri igrača se sastoji od Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja, Frenkie de Jonga iz Barcelonei Joshua Kimmicha iz Bayerna.

Liverpoolov dvojac Van Dijk (85 milijuna funti) i Alexander-Arnold (96 milijuna funti) čine desnu stranu obrane sa Kanađaninom Alphonsom Daviesom i Juventusovim Matthijsom de Ligtom koji se nalaze na lijevoj strani.

Sa vrijednošću od 75 milijuna funti, Liverpoolov vratar Alisson se nalazi među stativama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!