NaslovnicaVijestiOTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je Manchester United u posljednjem trenutku odustao od...

OTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto je Manchester United u posljednjem trenutku odustao od dovođenja Haalanda!

Unatoč interesu brojnih europskih velikana, uključujući i Manchester United, talentirani mladi napadač Erling Haaland odlučio je otići u redove trenutnog lidera u Bundesligi Borussiju Dortmund, sa kojom je potpisao četverogodišnji ugovor.

Haaland otišao u Borussiju Dortmund

19-godišnji Norvežanin se u proteklih mjesec dana bez prestanka povezivao sa prelaskom u Manchester United, čiji je trener Ole Gunnar Solskjaer čak i održao sastanak sa Haalandovim predstavnicima, te se svima činilo kako će on završiti na Old Traffordu.

No, nakon svih špekulacija, vjeruje se kako su čelnici Uniteda odustali od ovog transfera nakon što su odbili pristati na otkupnu klauzulu i procente od buduće prodaje koje su tražili Haaland i njegov agent Raiola.

Naime, Manchester United Evening News piše kako je upravo Raiola želio osigurati svoj udio u mogućoj prodaji Haalanda u budućnosti, što je ‘Crvenim vragovima’ bilo neprihvatljivo. Nisu se željeli staviti u položaj gdje agent kontrolira sredstvima i odštetom umjesto njih.

Haaland, koji je postigao 28 golova u 22 utakmice u svim takmičenjima ove sezone, tako će karijeru nastaviti u Borussiji Dortmund, koja je za njega platila oko 20 miliona eura, koliko je iznosila njegova otkupna klauzula u Red Bull Salzburgu, a mladi napadač će zarađivati oko 150,000 eura tjedno.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!