NaslovnicaVijestiOTKRIVENA LISTA ŽELJA: Zinedine Zidane planira dovesti četiri velike zvijezde ukoliko preuzme...

OTKRIVENA LISTA ŽELJA: Zinedine Zidane planira dovesti četiri velike zvijezde ukoliko preuzme klupu Manchester Uniteda!

Iako se situacija u posljednjih tjedan dana malo smirila, i dalje ne prestaju špekulacije o budućnosti Josea Mourinha u Manchester Unitedu.

Zidane dovodi četiri zvijezde u Manchester

‘Crveni vragovi’ su loše krenuli u novu sezonu Premier lige, gdje se trenutno nalaze na razočaravajućem desetom mjestu nakon šest osvojenih bodova iz četiri odigrana kola.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što mnogi smatraju kako bi mogao dobiti otkaz uskoro, Jose Mourinho se ne slaže s tim. Naime, prošlog tjedna je dao zanimljiv intervjuu u kojem je rekao: “Kažu da sam u opasnosti, ali ja ne mislim tako. Ukoliko mi uruče otkaz, imate li ideju koliko novca bi mi trebali dati?”

Prema pisanju engleskih medija, ukoliko portugalski stručnjak zaista dobije otkaz, vodeći kandidat za preuzimanje njegove pozicije je bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane. Francuz se sve češće povezuje sa dolaskom na Old Trafford, a navodno ne bi imao ništa protiv dolaska.

Mirror piše kako su čelnici Manchester Uniteda već poručili Zidaneu kako je na listi čekanja, te da će mu biti ponuđen posao u slučaju da Mourinho ode. Pored toga, u izvješću piše kako je Zizou već sastavio listu najvećih želja koje bi volio dovesti u klub. Navodno, riječ je o nekim od najvećih imena u svijetu nogometa, odnosno Toniju Kroosu, Thiagu Alcantari, Jamesu Rodriguezu i Edinsonu Cavaniju.

Ipak, teško je za očekivati kako će, u slučaju da dođe u klub, zaista uspjeti dovesti svu četvoricu, ali je velika vjerovatnoća da bi jedan od njih mogao doći. Navijači smatraju kako bi to mogao biti Toni Kroos, koji je pod vodstvom Zidanea u protekle dvije godine na Santiago Bernabeuu osvojio tri titule Lige prvaka. S druge strane, James Rodriguez je napustio klub i otišao u Bayern Munchen upravo zbog Francuza, Thiago Alcantara navodno ima želju vratiti se u Barcelonu, dok Edinson Cavani po svemu sudeći nema namjeru napustiti Park prinčeva, gdje važi za jednu od najvećih zvijezda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!