NaslovnicaVijestiOtkriveni detalji Crystal Palaceove ponude od 30.5 milijuna funti za Bentekea

Otkriveni detalji Crystal Palaceove ponude od 30.5 milijuna funti za Bentekea

Otkriveni detalji Crystal Palaceove ponude od 30.5 milijuna funti za Bentekea. Pošteno je reći da karijera Christiana Bentekea u Liverpoolu i nije baš išla kako je planirano.

Otkriveni detalji

Belgijanac je stigao na Anfield za masivnih 32.5 milijuna funti prošlog ljeta, ali se borio da redovito igra u prvoj postavi, postigavši samo 10 puta u 42 nastupa u svim natjecanjima.

Napadač se očito ne uklapa u planove Jurgen Kloppa ove sezone tako da bi svako pomislio da ga se njemački stručnjak želi riješiti prvom prilikom.

Dakle, kada je objavljeno da su Redsi odbili ponudu od 30.5 milijuna funti ponudu od Crystal Palacea, neki su ostali zaprepašteni.

Liverpool će sigurno biti sretan da smanji svoje gubitke i izgubi samo 2 milijuna na svom skupom pojačanju koje je zakazalo.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Zašto su odbili tako veliku ponudu za Bentekea?

Telegraph nam je sve otkrio.

Palace je ponudio početnu ponudu od 23.5 milijuna funti sa dodatnih 7 milijuna u dodacima. Iako je ovo dostiglo vrijednost njihovog napadača, oni su smatrali ponudu neprihvatljivom.

U izvješću se tvrdi dodatna klauzula, koja glasi da će biti isplaćeni samo ako se Palace plasira u Ligu prvaka, a Benteke odigro 70% utakmica i postigne 20 golova u tom procesu – to je prilično malo vjerovatno da bi se dogodilo u jednoj sezonu u bilo kojem trenutku u budućnosti.

Screenshot_46

UPLATI!
Alan Pardew očito ima velike nade za njegovu ekipu i Bentekea, u nadolazećim godinama.

Međutim, Liverpool se očito ne osjeća na isti način i zatražili su veću početnu naknadu za igrača.

Unatoč Liverpoolovom odbijanju, u izvješću se tvrdi da se očekuje da će se dogovor sa Orlovima nastaviti kada njihove klauzule budu malo realnije.

Već je odbijeno 25 milijuna funti od strane Liverpoola, a Pardew izgleda odlučan da dovede Bentekea u svoje redove, posebno nakon prodaje Yannick Bolasiea ovog tjedna.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!