NaslovnicaVijestiOtkriveni planovi Jurgena Kloppa nakon odlaska iz Liverpoola

Otkriveni planovi Jurgena Kloppa nakon odlaska iz Liverpoola

Njemački trener Jürgen Klopp napustit će Liverpool na kraju ove sezone. Nakon osam godina na Anfieldu Klopp je odlučio da želi odmor od nogometa. Sa Liverpoolom je osvojio sve, a postoji velika mogućnost da će i ove godine biti prvak Engleske.

Agent Jurgena Kloppa, Marc Kosicke, izjavio je za njemački Sky Sports da Klopp nema planova za odlazak sljedeće sezone ni u Bayern ni u njemačku reprezentaciju, koji su izrazili interes za njega kao trenera.

“Plan je da ne bude trener nijedne reprezentacije ili kluba najmanje godinu dana. To ostaje nepromijenjeno”, rekao je Kosicke.

Prema izvješću britanskog lista Mirror, njemački trener će se tijekom te godine posvetiti privatnim poslovima. Želi sagraditi kuću na Mallorci, svom omiljenom mjestu za odmor. Također želi izgraditi dom u Wiesbadenu u blizini Frankfurta, gdje namjerava živjeti sa suprugom Ullom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!