NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Evo tko su tri glavne mete Manchester Uniteda u zimskom prelaznom...

OTKRIVENO: Evo tko su tri glavne mete Manchester Uniteda u zimskom prelaznom roku!

Pred legendarnim Ole Gunnarom Solskjaerom je ubjedljivo najveći izazov u trenerskoj karijeri, nakon što je prije nekoliko dana i službeno imenovan novim trenerom Manchester Uniteda, za koji je nastupao u igračkoj karijeri.

Tri mete Manchester Uniteda u januaru

Bivši napadač ‘Crvenih vragova’ je na Old Trafford stigao kao zamjena za Josea Mourinha, koji je u utorak dobio otkaz nakon razočaravajućeg početka sezone, te će pokušati popraviti svu štetu koju je portugalski stručnjak napravio, posebno u posljednjih nekoliko mjeseci, kada se posvađao sa velikim brojem zvijezda.

Na svojoj prvoj press konferenciji Solskjaer je izjavio: “Moj zadatak je pomoći igračima da iskoriste svoje prilike, svi oni žele biti dio Manchester Uniteda. Sve će zavisiti od našeg odnosa. Imao sam najboljeg trenera kada je u pitanju odnos s igračima, naučio sam kako razgovarati. Popričat ću sa onim igračima koji ne igraju. Kada ste u Manchester Unitedu postoje određeni zahtjevi i standardi, a jedan od njih je biti timski igrač. Mislim da nitko u svojoj karijeri nije proveo više vremena na klupi od mene. To je ono što uvijek govorim svojim igračima, nikad ne znate kada možete ući u igru i iskoristiti priliku koju dobijete.”

Jedan od njegovih ključnih perioda na klupi Uniteda će zasigurno biti predstojeći zimski prelazni rok, gdje će ‘Crveni vragovi’ imati priliku pojačati tim pred nastavak sezone. Kako navode engleske novine Mirror, uprava kluba je zajedno sa Norvežaninom odlučila tko su tri glavne mete. Navodno, riječ je o Tobyju Alderweireldu, Kalidou Koulibalyju i Ederu Militaou. Ipak, klub će na raspolaganju imati samo oko 50 miliona funti, što znači da je dovođenje Koulibalyja skoro pa nemoguća misija. S druge strane, i Militao, a i Alderweireld su jako izgledne opcije, te bi se mogli puno češće povezivati sa dolaskom u narednih nekoliko tjedana.

Solskjaer je na press konferenciji također dodao: “Gledao sam skoro svaku utakmicu Uniteda dok sam bio u Norveškoj, kad god sam imao priliku. Međutim, posao mi je upoznati se bolje s igračima i vidjeti kako ih mogu poboljšati. Klub ima poseban tim i skaute za nova pojačanja, tako da sam uvjeren da imaju određene mete. Ipak, nisam s njima razgovarao o tome.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!