NaslovnicaVijestiOtkriveno koliko Neymar zarađuje u Paris Saint-Germainu

Otkriveno koliko Neymar zarađuje u Paris Saint-Germainu

Prošlo je skoro dva mjeseca otkako je Neymar šokirao nogometni svijet svojim prelaskom iz Barcelone u PSG u transferu vrijednom nevjerovatnih 222 miliona eura.

Otkriveno koliko Neymar zarađuje u Paris Saint-Germainu

25-godišnjak ima sjajan start nove sezone, u kojoj je već u pet ligaških nastupa za novi klub postigao četiri gola i podijelio četiri asistencije. Pored toga, u prvom kolu grupne faze Lige prvaka protiv Celtica postigao je gol i upisao asistenciju.

O tome koliki značaj ima za Paris Saint-Germain govori i činjenica da njegov tim bez njega nije uspio slaviti na gostovanju kod Montpelliera ovog vikenda.

Brazilac nije otputovao sa suigračima na Stadion de la Mosson nakon što je protekle sedmice zadobio povredu stopala.

[su_watch_live_football]

Međutim, trebao bi se vratiti pred ključnu utakmicu u grupnoj fazi Ligi prvaka u srijedu, kada na Park prinčeva stiže njemački prvak Bayern Munchen.

Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg ga svi u klubu žele što prije na terenu.

Naime, kako otkriva stranica “Football Leaks”, cifra koju 25-godišnjak zarađuje je nevjerovatna.

U danas objavljenoj vijesti se navodi da Neymar zarađuje nevjerovatnih 3,060,520 eura mjesečno u Paris Saint-Germainu, što je oko 100,000 eura dnevno. Na godišnjem nivou njegova zarada iznosi gotovo 37 miliona eura.

Brazilac je, kako je prije nekoliko dana objavila FIFA, stigao do finala u izboru za igrača godine, zajedno sa bivšim suigračem Lionelom Messijem, te Cristianom Ronaldom.

[touchcarousel id='2']

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!