NaslovnicaVijestiOvaj čovjek bi bio savršen za zamjenu Jose Mourinha

Ovaj čovjek bi bio savršen za zamjenu Jose Mourinha

Ovaj čovjek bi bio savršen za zamjenu Jose Mourinha. Ray Wilkins smatra da je Guus Hiddink pravi čovjek da preuzme Chelsea i izvuče ih iz ove krize. Očekuje se da će biti najavljen kao privremeni trener za Plavce, nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz jučer poslije ručka.

Ovaj čovjek bi bio savršen

“Kao privremeni trener, on bi volio taj izazov siguran sam,” rekao je Wilkins koji je bio pomoćnik Hiddinku tokom Holanđaninog prethodnog puta na Stamford Bridge-u.

“On će biti osoba za koju bi ja rekao da je apsolutno savršen za ovu ulogu da dođe u Chelsea do kraja sezone i pomogne im da se vrate.”

Mourinho je povezan sa svojim starim poslom u Real Madridu, dok su ga kladionice favorizovale da će preuzeti Manchester United.

Wilkins misli da će on uživati u svom narednom klubu i misli da igrači Chelseaja moraju preuzeti odgovornost za njegov otkaz.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Volim Jose-a i on je učinio fantastičan posao za klub iz Londona. On će sada otići na neko drugo mjestu u neki drugi klub i siguran sam da će napraviti odličan posao gdje god da ode.”

“Ja iskreno vjerujem da igrači trebaju dosta da se krive za ovu situaciju, jer stvarno nisu igrali kako se to od njih očekivalo. Jedini igrač koji je bio konzistentan je Willian.”

“Ja idem na utakmice koliko god to mogu, imam sezoneske karte u Chelseaju.”

“Kada imaju loptu u nogama onda nema problema. Ali bez lopte oni nisu uradili pola onoliko koliko je trebalo da se uradi. Nisu davali sve od sebe.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!