NaslovnicaVijestiOvaj dvojac iz Premier lige je najsličniji Iniesti i Xaviju po njihovom...

Ovaj dvojac iz Premier lige je najsličniji Iniesti i Xaviju po njihovom načinu igranja nogometa

Barcelona je bila najbolja ekipa na svijetu krajem 2000. godine, a veliki razlog zbog kojeg je to sve uspjelo su Xavi i Andres Iniesta.

Ovaj dvojac

Dvojac se općenito smatra najboljim veznim parom kojeg je svijet vidio, a njihove tehničke sposobnosti i sposobnosti da kontroliraju igru su bile najvažnije u uspjehu njihove ekipe.

Međutim, unatoč tome što su igrali više od desetljeća na iznimno visokoj razini, Andres Iniesta je tvrdio da osjeća kako njihovo partnerstvo nije uvijek bilo uspješno.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Govoreći za Marcu, 2014. godine, Iniesta je rekao: “Ponekad osjećam da ne možemo igrati zajedno.”

“Ali je uvijek bila privilegija biti pored njega zbog toga što mi je posao činio vrlo laganim i tim je radio mnogo bolje.”

“Ponekad, kao i svi igrači, stvari ne rade. Već dugo smo bili zajedno i osjećaji su uvijek jako dobri.”

S obzirom na njihovu brilijantnost, vezni parovi u moderno doba stalno nastoje stvoriti uspješno partnerstvo poput Xavija i Inieste.

Ali Redknapp vjeruje da je Premier ligaški duo blizu imitiranja stila igre.

Kevin De Bruyne i David Silva su nesumnjivo najbolji vezni par u Premier ligi u ovom trenutku, a Redknapp vjeruje da je njihovo partnerstvo slično onom od španjolskih legendi.

[su_bonus]

“Igra tog dvojca je najsličnija onoj Iniestinoj i Xavijevoj”, rekao je Redknapp za talkSPORT.

“Igraju, manipuliraju loptom, načinom na koji cirkuliraju, način na koji uvijek žele igrati, čak i ako gube i u teškom su položaju. Zaista su vrlo dobri.”

“Oni se dopunjavaju tako jer su različiti. Ako ih gledate, pokušajte gledati Davida Silvu, jer vodi orkestar i diktira tempo kojim igra Manchester City.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!