NaslovnicaVijesti"Ovaj Portugalac je kurvin sin": Simeone je prekinuo trening zbog vrijeđanja Felixa

“Ovaj Portugalac je kurvin sin”: Simeone je prekinuo trening zbog vrijeđanja Felixa

U prvom kolu La Lige Atletico je slavio protiv Granade rezultatom 3:1, a Portugalac Joao Felix nije imao priliku zaigrati. Taj igrač, koji je 2019. godine došao iz Benfice za nevjerojatnih 127 milijuna eura, pokazao se kao jedna od velikih pogrešaka u povijesti madridskog kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Felix nikada nije uspio pronaći svoje mjesto unutar taktike Simeonea, što je rezultiralo njegovim privremenim prelaskom u Chelsea tijekom prošle sezone. Međutim, ni engleski klub nije pokazao želju zadržati ga. Portugalac je također izazvao nezadovoljstvo među navijačima kada je nedavno javno izjavio svoju želju da se pridruži Barceloni.

Nakon uspješne pobjede nad Granadom, Diego Simeone je namjeravao provesti opušteni trening s igračima koji nisu sudjelovali u utakmici, među kojima se nalazio i Felix. Međutim, navijači Atletica koji su prisustvovali treningu su snažnim uvredama napali 23-godišnjeg Portugalca, što je rezultiralo prekidom treninga. Iz publike su se čuli glasovi koji su vikali: ”Ovaj Portugalac je kurvin sin.”

Budućnost Felixa u Atléticu nije svijetla, a Simeone je na tu temu progovorio za španjolske medije.

“On zna što nam treba i što očekujemo. Mora se suočiti s Memphisom, Griezmannom, Moratom i Correom. Ako bude bolji od njih, igrat će.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!