NaslovnicaVijestiOVO ĆE MU DEFINITIVNO POMOĆI U NASTAVKU KARIJERE: Vidal savjetovao Dembelea kako...

OVO ĆE MU DEFINITIVNO POMOĆI U NASTAVKU KARIJERE: Vidal savjetovao Dembelea kako da ispuni svoj potencijal!

Barcelonin Arturo Vidal je otkrio savjet koji je dao Ousmane Dembeleu kako bi bio siguran da on ispuni svoj potencijal.

Vidal savjetovao

22-godišnjak se pridružio katalonskim divovima iz Borussije Dortmund u 2017. godini i postigao je 19 golova te osiugrao 17 asistencija u 69 nastupa.

S obzirom da je bio ozliješen i da mu je nedostajalo dosljednosti u pogledu minutaže i forme od njegovog dolaska, to su pristojni brojevi, a mogli bi biti i mnogo bolji da je uspio izbjeći ozljede i ometanje van terena.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

To je u biti savjet koji je Vidal sada prenio Francuzu, jer vjeruje da će ako se Dembele može bolje brinuti o sebi i u potpunosti se posvetiti nogometu, postati Barcelonina superzvijezda i time bi izbjegao da njegov talenat propadne.

“Ousmane je nogometaš koji ima nevjerojatan talenat. Kada dostigne zrelost, bit će važan igrač za Barcu i za Francusku. Ali, jasno, on mora sazreti. Slušaj svoje tijelo, budi bolje pripremljen kako bi izbjegao ozljede. Ako želiš biti najbolji, trebaš ustati, jesti i odlaziti u krevet razmišljajući o nogometu. Mislim da će Ousmane u jednom trenutku shvatiti da mora mnogo više da se potrudi”, citirao ga je Mundo Deportivo.

S jedne strane, moglo bi se tvrditi da je to težak proces za mlade i da će se na kraju stvari postaviti na svoje mjesto i da će oni realizirati svoj potencijal.

Međutim, vidjeli smo i mnoge slučajeve u kojima se to obećanje ne ispuni i ne dostignu visine od kojih su mnogi očekivali te u konačnici kontroliraju vlastitu budućnost i sami bi trebali znati ta osnovna načela.

Zauzvrat, Demebele će morati razjasniti neke stvari prije ili kasnije kako bi izbjegao pad u tu drugu kategoriju, jer upravo u ovom trenutku ima prekrasnu prilik u karijeri da bude središnji dio Barcelonine težnje za uspjehom, ne samo sada, već i u godinama koje dolaze, nakon što se i Lionel Messi jednog dana oprosti od nogometa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!