NaslovnicaVijestiOVO IDE PREDALEKO: Uli Hoeness legendi kluba zabranio pristup VIP tribini

OVO IDE PREDALEKO: Uli Hoeness legendi kluba zabranio pristup VIP tribini

Predsjednik Bayerna Uli Hoeneß je zbog „kontraverzne izjave” jednom od najvećih njemačkih nogometaša svih vremena zabranio pristup VIP dijelu tribine Allianz Arene gdje tako više nije dobrodošao.

Bayern München ima sve više i više problema s kontroliranjem javnog mišljenja, zato je veoma teško razumjeti neke od poteza vodećih predstavnika kluba na čelu s predsjednikom Uli Hoenessom i predsjednikom uprave Karl-Heinz Rummeniggeom.

Transfer glasine: United dovodi mladu brazilsku zvijezdu, velikan za Asensia nudi 160 miliona eura, Fabinho napušta Liverpool?

Prije nekoliko tjedana je dosta prašine podigla kontroverzna konferencija za novinare na kojoj su Hoeness i Rummenigge napali njemačke medije zbog „kritičnog izvještavanja o Bayernu i njegovim nogometašima” a upravo ta konferencija za novinare bila je okidač za novu kontroverznu odluku koja se odnosi na legendu Bayerna i njemačke reprezentacije Paul Breitnera.

Breinter je naime, za njemačke medije izjavio kako nije mogao vjerovati da na toj konferenciji uprava kluba pokazuje takve slabosti kluba, što se u prošlosti nikada nije radilo.

Listu Bild izvještava da je to razbjesnilo Hoeness koji je direktoru financija, Jan-Christianu Dreesnu naredio da nazove Breitnera te da ga obavjesti da na VIP ložu Allianz Arene više nije dobrodošao. Izvještavanje od strane navedenog časnika također je potvrdio i sam Breitner.

“Primio sam poziv od gospodina Dreesa. Obavijestio me da se u bliskoj budućnosti ne pojavljujem na VIP tribini, na što sam odgovorio da sam to očekivao, jer i onako ne bi želio sresti neke pojedince” aludirajući na Hoenessa.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!