NaslovnicaVijestiOvo je zaista hrabar potez: Osuo paljbu po Ibrahimoviću i izvrijeđao ga

Ovo je zaista hrabar potez: Osuo paljbu po Ibrahimoviću i izvrijeđao ga

Ovo je zaista hrabar potez: Osuo paljbu po Ibrahimoviću i izvrijeđao ga!  Ne mogu se svaki dan čuti takve optužbe na račun Zlatana Ibrahimovića, ali Julian Palmier, nogometaš Lilla je skupio hrabost i iznio svoje mišljenje i stav.

Osuo paljbu po Ibrahimoviću i izvrijeđao ga

Ibra je, jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu. Obožavatelji ga vole, klanjaju mu se,  gdje god igra ostavlja svoj dubok trag.  To je bio slučaj i u Francuskoj, gdje su bili jako zadovoljni što su ga se riješili. Barem tako tvrdi nogometaš Lilla, Julian Palmieri, kojem se Šveđanin čini odvratan, i bio je jedan od najsretnijih kada je Ibra napustio Francusku.

Palmieri se nije složio s Zlatanovom izjavom kada je rekao da Ligue 1 nije vrijedna njegovog talenta.

>> Ernesto Valvedre UBIO najskuplje pojačanje u historiji Barcelone

„Ibrahimović je ravnodušan i zahtijeva nadzor i upravljanje stvarima koje ga se ne tiču. Vrlo loše se ponaša prema saigračima, protivnicima, ponožava ih i omalovažava. Nikada u karijeri nisam vidjeo da se neko tako ponaša.” kaže Palmieri.

„Ne sviđa mi se to. To je jedan od najpretencioznijih igrača koji su igrali u Ligue 1. Zarazio je cijelu ligu, cijeli francuski nogomet,vladao je svime i bio sam vrlo uznemiren i bilo mi je krivo, jer što se tiče nogometa on je jedan od najboljih na svijetu.”rekao je Palmieri.

Nije tajna da je Zlatan za vrijeme „francuske” karijere upleten u nekoliko skandala kada je rekao da Francuska je “prljava” zemlja, također nije poštovao pravila lige, odbio je razgovarati s medijima, te je imao neke lične probleme sa zakonom. Rekli bi smo, pravi balkanski mentalitet.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!