NaslovnicaVijestiOVO NIJE MOGUĆE: Manchester United uskoro igra domaće utakmice na Etihadu

OVO NIJE MOGUĆE: Manchester United uskoro igra domaće utakmice na Etihadu

Pored prošlotjednog derbija, gotovo je zajamčeno da će Manchester biti plav do kraja sezone. Ekipa Pep Guardiole treba pet bodova u preostalih šest utakmica – počevši od Tottenhama večeras – kako bi osigurali titulu.

OVO NIJE MOGUĆE

Njihov treći trofej Premier lige u sedam sezona je na horizontu, nema više sumnje da su Građani samo bučni susjedi kako ih je Sir Alex Ferguson nekoć nazivao.

Neprijateljstvo između dva kluba je intenzivirano sa porastom Cityja od 2008. godine, kada ih je preuzeo šeik, a nedavna utakmica na Etihadu je pokazala mnogo iskri.

Generalno govoreći, Crveni đavoli izgleda da prilično uživaju po gradu, nakon što su nepobjedivi od strane Cityja od studenog 2014.godine.

The Sun izvješćuje da se njihovi navijači možda moraju naviknuti na kratko putovanje po gradu. U novinama se govori o renoviranju Old Traffoda, a City je spreman da podijeli svoj stadion.

Ovo nije sasvim bez presedana, jer je United igrao na starom Maine Roadu kada je Stretford End bombardiran tijekom drugog svjetskog rata.

Idealno, navijači bi uvijek željeli izbjeći taj scenarij. Razgovaralo se o Spursima, koji su trebali igrati na Arsenalovom stadionu tijekom renoviranja White Hart Lanea, ali sjeverno londonci su pošteđeni zbog toga što im je Wembley bio na raspolaganju.

[su_bet365_app]

Za klubove na sjeveru, naravno, nacionalni stadion nije opcija, ostavljajući Etihad – koji ironično, preveden sa Arapskog značui ‘United’ – kao potencijalno najbolju opciju.

Old Trafford je najveći klubski teren u Engleskoj, no sljedeće sezone kapacitet će se smanjiti na 73.300. Što je malo u usporedbi sa Barceloninim Nou Campom koji ima 99.000 mjesta i izgleda da će se proširivati. Santiago Bernabu ima 81.000 mjesta kao i Westfalenstadion u Borussiji Dortmund.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!