NaslovnicaVijestiOvo su klubovi koje ćemo na proljeće gledati u Ligi prvaka

Ovo su klubovi koje ćemo na proljeće gledati u Ligi prvaka

Gotova je grupna faza Lige prvaka i sada ćemo do sredine drugog mjeseca biti uskraćeni za gledanje najelitnijeg nogometnom natjecanja. U osmini finala Lige prvaka dominantno su klubovi iz Engleske, ukupno pet njih (Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Chelsea), a “samo” tri kluba iz Španjolske (Real Madrid, Barcelona i Sevilla) jer je Atletico Madrid svoj put u ovosezonskoj Ligi prvaka završio u skupini. Italija ima 2 predstavnika (Juventus i Roma), a po jednog predstavnika imaju Švicarska, Njemačka, Turska, Portugal, Ukrajina i Francuska.

Zanimljivo kako su dvije ekipe koje su prošle godine igrale polufinale Lige prvaka sada završile svoj put već u grupnoj fazi. Riječ je dakako o Atletico Madridu i Monacu. Može se reći kako je ispadanje Atletico Madrida najveće iznenađenje ovosezonske Lige prvaka jer je riječ o momčadi koja je u zadnje četiri godine čak 2 puta igrala finale Lige prvaka, a jednom polufinale te jednom i četvrtfinale Lige prvaka. Osim ispadanja Simeoneove momčadi šok za ljubitelje nogometa je i ispadanje tri vrlo atraktivne ekipe – Borussia Dortmund, Monaco i Napoli.

Ovosezonsku grupnu fazu obilježila je sjajna igra Besiktasa koji je dominirao u skupini s RB Leipzigom, Portom i Monacom. Također, dominaciju su imali i PSG i Manchester City koji su tek u zadnjem kolu doživjeli svoj prvi poraz. Šok je bio i način na koji je Tottenham na Wembleyu ponizio aktualnog prvaka te dvije jako visoke pobjede Kloppove momčadi – jednom su 7 golova dali Spartaku iz Moskve, a drugi put su 7 dali Mariboru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ukratko, prvoplasirane momčadi su:

Manchester United
PSG
Barcelona
Roma
Liverpool
Besiktas
Manchester City
Tottenham

Drugoplasirane momčadi su:

Basel
Bayern Munchen
Chelsea
Juventus
Sevilla
Shakhtar
Porto
Real Madrid

Potencijalno možemo imati parove: Manchester City protiv Real Madrida, Barcelona protiv Bayerna, Juventus protiv Manchester Uniteda, Chelsea protiv PSG-a. Očekuje nas zanimljiv ždrijeb i još zanimljivija knock-out faza.

Najbolji strijelci

Cristiano Ronaldo – 9 golova
Ben Yedder, Cavani, Firmino, Kane, Neymar – 6 golova
Aboubakar, Coutinho, Salah – 5 golova
Aubameyang, Mbappe, Lukaku, Oberlin, Sterling, Talisca, Tosun – 4 gola

Najbolji asistenti

James Milner – 5 asistencija
Neymar – 4 asistencije
Mbappe, Hazard, Mertens, Coman, De Bruyne, Martins, Martial, Moreno, Quaresma, Sabitzer – 3 asistencije

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!