NaslovnicaVijestiOvo su mogući protivnici Dinama Zagreba u play-offu Lige prvaka

Ovo su mogući protivnici Dinama Zagreba u play-offu Lige prvaka

Nakon što je kompletirano treće kolo kvalifikacija za predstojeću sezonu Lige prvaka, hrvatski predstvnik u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Dinamo Zagreb saznao je imena klubova koji su mogući njegovi protivnici u play-offu za najelitnije europsko klupsko natjecanje, Ligu prvaka.

dzg1

Dinamo je u trećem kolu eleminisao Dinamo Tbilisi, ali ‘Modri’ ipak neće biti nositelji u ždrijebu za play-off jer jučerašnji rezultati kvalfikacija Lige prvaka i nisu išli baš na ruku Modrima, tako da je hrvatski klub ostao prvi ispod crte povlašćenih klubova.

Mogući protivnici Dinamu u play-offu su Viktoria Plzen koja ima najveći koeficijent od nositelja u ‘ruti prvaka’ – 44.585. Slijedi Red Bull Salzburg koji je u trećem kolu eleminisao albanskog predstavnika, Partizanija. Koeficijent austrijskog kluba iznosi 42.520.

Jedan od mogućih protivnika je i Celtic (40.460) koji je izbacio kazahstansku Astanu, a možda i najpoženjiji protivnici za Dinamo su APOEL (35.935) i Legia iz Varšave sa koeficijentom 28.000.  Sa Dinamom, u nepovlaštenom dijelu ždrijeba još se nalaze i Ludogorets Razgrad, Copenhagen, Hapoel i Dundalk.

Ono što je dobra vijest jeste da Dinamo Zagreb iako ne uspije proći u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, zagrebački tim će se onda takmičiti u Ligi Europe, tako da, praktički europska jesen je osigurana, a samo je pitanje u kojem takmičenju će se Dinamo nadmetati.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Pored ‘rute prvaka’ postoji još jedan put do kojeg će se moći do Lige prvaka, tzv. ‘League Route’ gdje su nositelji Manchester City, Porto, Vilarreal, Ajax i Borussia M’gladbach. Nepovlašteni timovi u toj ruti su Roma, Steaua Bukurešt, Monaco, Young Boys i Rostov.

Ds3oDJQ

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!